top of page
  • Charis Limpens

Whoops daar is Blokburg!

Wauw wat een middag! Super!

Alsof het zo afgesproken was, hebben de bouwers zich zelf verdeeld in kleine teams om samen te werken.


Zo is er een team bezig geweest een heus ziekenhuis op te zetten, hier naast

is al goed te zien wat de basis gaat zijn. Deze jonge bouwers waren gefocust op detail. Zo realistisch mogelijk!

Er is onder andere een onderzoekkamer, wachtruimte en een scanner gebouwd.Links is het begin van een museum te zien. De twee jongedames die hieraan gebouwd hebben, hebben eerst weloverwogen na zitten denken hoe ze zoiets nu aan gingen pakken. Echter toen de opstart gemaakt was, pakten ze groots uit.

Er zijn al diverse schilderijen in het museum opgehangen en deze mogen natuurlijk alleen van achter het hek bewondert worden.

Zit plaatsen zijn aanwezig voor de mensen die wat meer tijd nodig hebben.

Er wordt een glazen dak opgezet en de ingang is via het dak, zoals in Mission Impossible. Eerst de trap op die tegen de muur aan staat en dan met een parachute naar beneden.

Een super staaltje creativiteit!


Rechts zien we een splinternieuwe dagopvang voor kinderen. Er komen nog veel meer speelmogelijkheden bij dit gebouw bij. En natuurlijk wordt er nog gedacht over een apart speels dak erop.
De school is gegroeid.

De kleur geel speelt een grote rol in deze vrolijke school, waar behalve geleerd ook genoeg tijd voor ontspanning is.De brandweerkazerne heeft een beginnetje. De brandweermannen gaan hier, in de tijd dat ze wachten om aan het werk te gaan, zeker niet stilzitten. Er is namelijk een ballenbak gebouwd.Het politiebureau heeft deels een dak gekregen en het helicopter platform is geplaatst. Verder hebben het team heren, die hier aan gebouwd hebben, ook hierbij veel oog voor detail. Ook binnenin is aan alles gedacht, dit is te zien via de ramen. Er werd regelmatig overlegd en gebrainstormd over hoe ze het precies wilden hebben.


Links een creatie van de aller jongste bouwer van vanmiddag. Ze heeft deze samen met haar vader gebouwd.

Een super-de-luxe auto!Bigfoot has left "het Beekse Steentje". Bovenop de gigantische voetafdruk is een volkje beland die dol zijn op bananen. Dus.... lief zijn... anders is het geen bananen eten ;)


Comments


bottom of page