top of page

Bouwproject

Op elke zondag van 13.00 -15.30 uur uur gaan we bouwen aan een groot lego ontwerp, waaraan kinderen/jongeren (vanaf 3 jaar tot ... jaar) zijn/haar eigen creativiteit, ervaring en fantasie mogen toevoegen. Elke keer als we hiermee bezig zijn zal het bouwwerk groeien. De groei van dit grote mini Lego Walhalla zullen we delen op onze website en social media. 
Maar ook zal dit bouwwerk in de winkel blijven staan. Zo kunnen deelnemers en bezoekers zien hoe dit zich ontwikkeld. 
 
Deelname hiervan is 7,50 euro per keer incl. drinken en lekkers.


Hoe ziet jouw Lego Walhalla eruit?? Kom mee bouwen!
Je hoeft niet perse te reserveren, als je dit wel wilt doen en eventueel een extra bouwer(s) op wilt geven kan dit via info@hetbeeksesteentje.nl of via het contactformulier van deze site.


Ouders/begeleiders kunnen indien gewenst in de coffee corner wachten. Afzetten en ophalen van de jonge bouwers kan ook. Er is begeleiding van ons aanwezig tijdens deze superleuke middag.  

Ouders/begeleiders mogen ook meehelpen met het bouwproject. Echter hiervoor geldt wel:
- als ouders/begeleiders willen grabbelen voor eigen gebruik en mee nemen om te kopen, dan kunt u dit doen voordat u aansluit in het bouwdeel.
- op het moment dat u in het bouwdeel bent en meegaat bouwen is het niet meer mogelijk om te grabbelen voor eigen gebruik / om te kopen.


 
IMG_5203.jpg
bottom of page