top of page

LEGO Feest

LEGO-fan? Dan zit je helemaal goed bij ons!
Wij organiseren Lego bouwfeestjes, Lego feestjes voor jong en volwassenen, Lego speelfeestjes! Voor jongens en meisjes, iedereen is welkom. De gelegenheid hoeft niet perse een verjaardag te zijn :).
Op voorhand bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Hier kan een afspraak voor gemaakt worden via het contactformulier van deze website. 
Belangrijk:
- Het aantal personen exclusief begeleider is minimaal 4. 
- De minimale leeftijd bedraagt 4 jaar.
- Het plannen van LEGO feestjes kan in overleg, buiten openingstijden van de toko. Anders wordt er gekeken naar de beschikbare data tijdens openingsuren.
- Het feestje is inclusief drinken en een versnapering (u kunt dit uiteraard ook zelf regelen).
- Tegen een meerprijs is het ook mogelijk een LEGO kado voor de gasten te regelen. Denk hierbij aan een LEGO figuurtje, een bouwwerkje gemaakt tijdens het feestje of een setje met speciale onderdelen.
- Tegen een meerprijs kan er ook eten achteraf verzorgd worden.
- Een begeleider (18+) heeft zelf de regie en verantwoordelijkheid in handen en dient aanwezig te zijn tijdens het feestje. 
- Een feestje duurt zo’n 2 uur en reserveren is verplicht.
- Het starttarief van het feestje is €70,- en vervolgens wordt er per persoon €10,- gerekend.
- Er is genoeg gratis parkeergelegenheid.
- Uw reservering is pas definitief als de betaling van het starttarief bij ons binnen is, eerder niet.
 
Wij raden u aan om tijdig te reserveren.
Voor het door spreken van het feest kunt u een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek (waar degene waar het om draait bij is). Om de simpele reden dat we niet zomaar een menu uit de kast willen trekken en af willen draaien. We organiseren zogezegd het feestje op maat. Daarna kan er gereserveerd worden.
Het kan natuurlijk zijn dat u geen mogelijkheid heeft om van te voren langs te komen, persoonlijk irl het Lego feest door te spreken. U kunt dan altijd voor de optie kiezen om te reserveren zonder begeleiding van ons uit. U heeft het feest dan zelf in de hand. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als voor het vrijbouwen.
image.jpg
bottom of page