top of page

Whoops we hebben LEGO!

Wat begon als een hobby is een beetje uit de hand gelopen.

 

Het begon met kermis model bouw. En op de een of andere manier stonden we op een gegeven moment op een punt dat het een bedrijf was/werd. We hadden zoveel lego dat je zou kunnen stellen dat we een echt lego huis hadden. In elke ruimte was wel lego te vinden. Zelfs met nog een pand erbij en nog een pand erbij... kwamen we ruimte tekort. 

Alsof het zo moest zijn, liepen we tegen het voormalig "t Kaar" aan in Beek. Dit is nu "het Beekse Steentje", waar wij meer dan genoeg ruimte hebben om te kunnen groeien en hard bezig zijn om onze droom te verwezenlijken. 

Het is ontzettend leuk om anderen te helpen met hun lego, net zoals dat wij in het begin onze lego nodig hadden voor onze hobby. Onze business wordt dan ook met de volle passie en motivatie gerund.

Ons team bestaat uit familie en vrienden en de onderlinge band maakt het mogelijk wat we tot nu toe gerealiseerd hebben en wat we nog meer in petto hebben voor de toekomst.

 

Dus op naar nog meer bouwplezier!!!

IMG_5449_edited.jpg

Ter Info:

Vanaf 14 februari veranderen onze openingstijden.

Iedere zondagmiddag is er een bouwproject van 13.00-15.30 uur waarbij jongeren kunnen deelnemen. Het thema van dit keer is: 

Lego stad & strand.

Ook in het weekend zijn we open. Op zaterdag en zondag!

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 12.00-18.00 uur
Woensdag: 12.00-18.00 uur
Donderdag: 12.00-21.00 uur
Vrijdag: 12.00-18.00 uur
Zaterdag: 09.00-17.00 uur
Zondag: 09.00-17.00 uur
bottom of page