top of page
  • Charis Limpens

Uitbreiding van de nieuwe Lego WereldDe bouwers van het Zondags Bouwproject zijn weer fanatiek bezig geweest vandaag!

Wat een uitbreiding is erbij gekomen!Bijzonder vandaag was ook dat de jonge bouwers er totaal geen moeite mee hadden om hun ouders net zo hard aan het werk te zetten. In zoeken naar onderdelen en mee helpen bouwen ;) Wat een gezelligheid!


Rovor heeft verder gebouwd aan zijn kasteel.


Dit kasteel begint steeds meer verrassingen te krijgen. Behalve de nodige boobytraps en technische aspecten is er tevens een geestenvolkje aangekomen.

Van deze geesten zie je alleen de benen. De rest is onzichtbaar. Met een prachtige grote poort en het begin van een tuin belooft dit een super bouwwerk te worden. Wat wellicht nog wel uitgebreid wordt naar een nog groter gebied.


In een weer ander gebied is een lava bad gemaakt. 1 van de minifiguren is zo bang dat deze weg rent bij het bad. Wellicht naar 1 van de vele kleedkamers welke in dit gebied ook zijn gebouwd.

Maar wees niet bang. Mark vertelde ons dat het niet echt een lava bad is. Het is water met een kleurstof erin. Maar vertel dit maar niet tegen de minifiguren.


In dit gebied is ook een toilet gebouwd. Het is een verademing om te zien dat er aan dit detail gedacht is. In een eerder project werd over dit detail al gemeld dat het niet nodig was. Dan doen ze het maar in hun broek ..... In dit toilet mogen de minifiguren wel naar de wc. Om er vervolgens doorheen te zakken. De humor is ook in dit gebied voluit aanwezig!


Het begin van een grote vuurtoren is gebouwd. En 1 gebied verder wordt er aan een kasteel gebouwd in alleen maar vrolijke kleuren. Het is een modern kasteel. Hier kun je je auto op het dak gaan parkeren.


Natuurlijk mogen huizen niet ontbreken in dit project. Voorzien van een grens zoals bij ieder gebied is dit een work in progress.

Over sommige projecten is het nog te vroeg om er een heel verhaal bij te vertellen. De bouwers bouwen en breken af en bouwen weer en breken weer af tot hun creativiteit heeft gemaakt wat ze echt willen. Vol verwachting wachten we af wat het verhaal achter hun gebied gaat zijn.


Zo is ook Benthe aan het bouwen geslagen. Eerst heeft ze haar gebied van een grens voorzien. Om vervolgens doelgericht aan een waterval te gaan werken. Zo serieus als ze hier mee bezig is belooft dit nog vele bouwuurtjes te gaan kosten. Met een, naar wij vermoeden, heel mooi resultaat.
Comments


bottom of page