top of page
  • Charis Limpens

Een nieuwe wereld

Vandaag was de eerste dag van het nieuwe bouwproject.

Er wordt gebouwd aan een grote nieuwe wereld. Waarin iedere bouwer zijn eigen land krijgt om op te bouwen.

Wat er op dat land gebouwd wordt, mag de bouwer helemaal zelf bepalen. Zover de fantasie strekt. Voorwaarde is dat het land wel een grens heeft ;) wat het bouwwerk afscheid van de andere bouwwerken.


Wil je met technic bouwen, monsters bouwen, een mooie Friends layout, je plekje vol met dieren zetten of wat dan ook ... dat kan!

Maar zoals het met de wereld gaat, kan ook deze wereld veranderen met de bouwgebieden erin.

De bouwers krijgen hun eigen gebied om op te bouwen en het gebied blijft bestaan zolang er op gebouwd wordt of tot het gebied helemaal klaar is. Als het bouwwerk klaar is mag je met het volgende doorgaan.

Sla je een keer over om te komen bouwen, dan is er nog niets aan de hand... maar... als je daarna nog een keer overslaat kan je gebied/bouwwerk overgenomen worden door een ander (zolang je bouwwerk nog niet klaar is)

Dat gaat spannend worden de komende tijd!! Hoe gaat deze nieuwe wereld eruit zien?

Of zoals de jonge bouwers zeggen... het kan wel eens een gevalletje chaos worden. Maar wel leuk.


Rovor is begonnen met een spookslot. Er is al een valpoort en een inloop poort gemaakt. De basis voor de nodige boobytraps is gelegd. Creatief heeft hij ook gebouwd met wat technic onderdelen.


Xenno en Zanni hebben beiden aan een fantasieland gebouwd. Waarbij Xenno voertuigen gemaakt heeft en zijn bouwwerk afgeschermd met een glazen wand.


Zanni heeft haar fantasie gebruikt voor een van alles en nog wat bouwwerk. Haar vader heeft haar een beetje geholpen. Maar... er is wel een hoekje waar je taart kunt eten in haar gebied.

Mick nam het gevalletje chaos erg letterlijk. Zijn bouwwerk is bewust gebouwd als complete chaos! We zijn er benieuwd wat er nog meer gaat komen.Comments


bottom of page