top of page
  • Charis Limpens

Welkom op onze nieuwe website

Bijgewerkt op: 11 jul. 2022

De meesten die ons bezocht hebben kennen ons verhaal.

Wat is er veel gebeurd sinds onze familie begon met Partijhandel Limpens.

Wie had ooit kunnen denken dat onze hobby zo uit de hand zou lopen? En we ooit verder zouden groeien in "het Beekse Steentje"?


Onze oude website www.partijhandellimpens.nl bevat weliswaar zo goed als alle informatie die ook geldt voor "het Beekse Steentje" maar de stijl past totaal niet meer bij ons.
Met een beetje pijn in ons hart nemen we dan ook afscheid van de oude stijl. We zijn er trots op dat we jarenlang onze hond als logo hebben gehad. Menigeen kent hem dan ook vanuit de oude toko. Als het even stil was, zorgde hij wel voor geluid vanuit onder de balie. Snurken kon hij als de beste.


Zoals alles bij ons gaat, is ook deze site een "work in progress". We doen het stapje voor stapje en groeien langzaam maar stug door. U kunt er dus vanuit gaan dat deze website niet af is en nooit af zal zijn.


Des te leuker is het om regelmatig eens hier rond te neuzen en te zien wat we nu weer voor nieuws hebben toegevoegd. Zowel op Social media als hier houden we u op de hoogte van belangrijke highlights. Extra openingsdagen, leuke acties, interessante weetjes, over de activiteiten enz. enz.


Als laatst van deze eerste blog, willen wij u allen bedanken voor uw steun en bezoek en vooral uw gedeelde enthousiasme in Lego van de afgelopen jaren! Op naar nog veel meer jaren...

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page