top of page

Kortingsvrijbouwen

Van 13.30 tot 16.30 uur iedere woensdag middag en op donderdag avond van 18.00 - 21.00 uur kunnen jongeren en volwassenen vanaf 6 jaar tot ..... jaar zelfstandig komen vrij bouwen bij ons. 
Alle grabbelbakken staan hiervoor tot de beschikking van de deelnemers. 
Vragen stellen aan onze medewerkers kan zeker, mocht je er niet aan uit komen.
Voor de innerlijke verzorging zal er ook meer dan genoeg drinken aanwezig zijn en wat lekkers. Mocht je iets van de drankkaart willen bestellen kan dat ook (prijzen staan hierop aangegeven)
Mocht er rekening gehouden dienen te worden met bepaalde allergieën, diëten enz. staat het de deelnemers vrij om dit zelf mee te nemen. 
 
Vindt je je bouwwerk zo mooi dat je deze mee naar huis wilt nemen, dat kan tegen de normale gewichtsprijs met een korting van maar liefst 20%. 
Voor 3 uur vrijbouwen is de korting deelname 12,50 euro incl lekkers, drinken, toegang tot alle grabbelbakken gevuld met ongeveer 2500 kg lego!
 
Voor de ouders, begeleiders die willen blijven wachten en niet willen meebouwen of begeleiden tijdens de bouwmiddag hebben we een coffee corner. (consumptie verplicht). Hier kan gebivakkeert worden terwijl de kids lekker bezig zijn.
 
lighter.jpeg
bottom of page